Pregled traktora za travu John Deere D140

Pregled traktora travnjaka John Deere D140 AgroPower Vrtni alati i strojevi

OEM motor

Recenzije D140 o različitim modelima motora pomažu potrošačima da saznaju više o ovom traktoru.

D140 pokreće John Deere V-twin motor od 22 KS.

Motor John Deere D140

V-dvostruki cilindri ovog motora su uravnoteženi i dizajnirani da traju dulje od tradicionalnih jednocilindričnih.

V-twin nedvojbeno pruža veću produktivnost od jednocilindričnog D110, a dodatne konjske snage čine traktor za travu D140 malo moćnijim od D125.

Potrošnja goriva i ulja ovog motora je velika, a nudi visok okretni moment.

22 konjske snage

Učinkovitost motora vjerojatno je druga briga online recenzija kosilica nakon kvalitete rezanja.

Međutim, u slučaju traktora za travnjak, veličina motora često je najvažnija prodajna točka jer traktor za travnjak ima mnogo namjena osim košnje travnjaka.

Motor se lako pokreće i unatoč čvrstoj zdepastoj konstrukciji prilično je tih dok radi. Koristi sustav rezanja rubova kako bi ponudio vrhunsku izvedbu. V-twin motor je pouzdan, izdržljiv i stvara dovoljno okretnog momenta za obavljanje najtežih poslova košnje.

Sustav pokretanja i prijenos

Elektroničko paljenje svjećicom, koje se pokreće jednostavnim pritiskom na ključ, osigurava lako pokretanje motora. Motor se prvi pokreće čak i po iznimno hladnom vremenu – barem smo tako otkrili.

D140 nudi svojim korisnicima hidrostatski prijenos s automatskim mijenjanjem stupnjeva prijenosa tijekom rada; opskrba automobilskim tipom akceleratora (kao i svi traktori za travu) čini D140 jednako praktičnim za korištenje kao i bilo koje drugo automatsko vozilo.

Rezno kućište i oštrice

John Deere D140 rezno kućište

Duboka ploča D140 ima sposobnost čistog podizanja trave tako da dvostruke oštrice mogu kontinuirano rezati čiste i ravnomjerne rezove čak i na neravnom terenu.

Širina rezanja je velikih 1m koja je zaštićena zarolanim vanjskim rubom mehanizma koji daje dodatnu snagu i zaštitu i oštricama i operateru.

Kosilica ima glatku donju stranu za sprječavanje nakupljanja trave i ravnomjerno raspršivanje pokošene trave.

Pokošena trava i drugi ostaci koji se neizbježno nakupljaju na donjoj strani mogu se jednostavno ukloniti spajanjem standardnog vrtnog crijeva na otvor za pranje i zatim pjeskarenjem donje strane vodom; voda će isprati preostale ostatke kako bi rezno kućište ostalo čisto i spremno za sljedeću upotrebu kosilice.

Specifikacije na prvi pogled

 • 22 HP V-twin motor marke John Deere.
 • Rezno kućište od 1m.
 • Elektronsko uključivanje oštrice.
 • Dvostruke oštrice.
 • Raspon odabira visine reza koji se kreće od 3cm do 10cm koji se povećava u koracima od 1cm.
 • Nožna kontrola s 2 pedale za košenje naprijed pri brzinama do 5,5 mph.
 • Košnja unazad pri brzinama do 3 mph.
 • Otvor za pranje radi lakšeg čišćenja donje strane palube.
 • Poklopac otporan na blijeđenje izrađen od čvrstog kompozitnog materijala koji se ne ulubljuje niti hrđa.
 • Otvori sa strane propuštaju zrak za hlađenje dok održavaju nisku razinu buke.
 • Udoban, lako podesiv visoki naslon s 10 različitih položaja.
 • Opcija tempomata omogućuje strojaru da se opusti i održi ujednačenu brzinu na velikim površinama.
 • Dostava bijelih rukavica u roku od 7-14 dana od strane lokalnog John Deere zastupnika; prilikom isporuke ćete biti poučeni kako koristiti i održavati kosilicu.

D140 također ima kapacitet da postane svestrani električni vrtni alat s dodatkom pristupačnih vrećara, kolica, perlatora, posipača, prednjih noževa i čistača snijega, među ostalim dodacima.

Izvođenje

Kao i kod svih traktora za travu u asortimanu John Deere 100, D140 nudi kvalitetan rez svaki put.

D140 je izvrstan izbor za svakog vlasnika kuće s do 4 hektara, a mnogi komercijalni korisnici drže D140 kao dio svoje flote zbog njegove velike pokrivenosti područja (i njegove sposobnosti da se pretvori u razne druge strojeve kao što su snježni plug ili sijačica na primjer).

Uz varijabilnu brzinu naprijed koju nudi i mogućnost rezanja unatrag, ovaj je traktor dizajniran za praktičnost i učinkovitost.

Traktor za travu John Deere D140

Smanjenje brzine košnje unatrag rijetko će predstavljati problem jer velika većina vlasnika ionako nikada neće morati kositi velikom brzinom samo koristeći opciju košnje unatrag kada se kreću uz prepreke travnjaka ili uska područja.

Dodatni priključci John Deere d140, kao što je hidraulički lift, pomažu pretvoriti ovaj stroj u vrtnog konja.

Ovaj model traktora John Deere vrlo učinkovito obavlja funkcije malčiranja, pakiranja u vreće i bočnog pražnjenja.

Pružanje značajke tempomata osigurava da traktor može održavati konstantnu brzinu dok se rukovatelj donekle opušta. Tako postoji jamstvo ravnomjernog rezanja dok se vozaču nudi udobnost.

Jedino upozorenje koje bismo ponudili korisnicima bilo kojeg od 100 John Deere traktora za travu odnosi se na značajku košnje unatrag; izbjegavajte košenje unatrag pri najvećoj brzini jer riskirate da ogulite svoj travnjak. Iako nije zajamčeno da će doći do skalpiranja ako kosite unatrag pri najvećoj brzini, dovoljan je rizik da to jednostavno ne učinite.

-13%
Original price was: 204.00€.Current price is: 178.00€.
-13%
Original price was: 191.00€.Current price is: 167.00€.
289.00
-10%
Original price was: 1,022.00€.Current price is: 919.00€.
195.00

Trenutno se čita:

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.